PRIVAT

PRIVAT

Varmepumper

Mange vurderer i dag installasjon av varmepumpe. Det er mange gode grunner til å gjennomføre dette. En varmepumpe er en fornuftig investering av mange årsaker: I tillegg til at det er miljøvennlig og sørger for et bedre inneklima, vil installasjon av en varmepumpe over noe tid gjøre at man sparer mye penger på reduserte strømutgifter. Ole Sivertsen AS har lang erfaring og høy kompetanse på installasjon av varmepumper.

Vi installerer varmepumper av høyeste kvalitet, våre leverandører er blant annet:

Thermia

Vaillant

Panasonic

PRIVAT

Baderom

Om du vurderer nytt baderom, anbefaler vi å ta kontakt med Ole Sivertsen AS. En av våre spesialiteter er nemlig oppussing av bad. Oppussing av badet eller installasjon av nytt bad, er en stor og viktig investering for de fleste husholdninger. Det finnes mange tilbydere på markedet, og det kan være vanskelig å velge leverandør og installatør. Med sin lange erfaring med oppussing av bad, og sine sterke faglige kvalifikasjoner, er Rørlegger Ole Sivertsen AS et naturlig valg når man skal installere nytt baderom.

Vi har mange gode referanser og fornøyde kunder i området Trondheim, Malvik, Klæbu og Melhus.

Vi installerer baderom av høyeste kvalitet, våre leverandører er blant annet:

FM Mattsson

Fossbad

Gustavsberg

Oras

Porsgrund

PRIVAT

Rørlegger

Rørlegger Ole Sivertsen AS i Trondheim har lang erfaring og høy kompetanse innenfor alle områder av rørleggerfaget. Våre rørleggere utfører små og store oppdrag i hele Midt Norge, og vi har kunder innen de fleste kategorier, både privat, offentlig og næring.

Våre oppdrag omfatter blant annet:

Totalrehabilitering av bad

Alt innen rørinstallasjon og vvs

Utskiftning av gamle oljefyringsanlegg

Varmepumper

Sprinkleranlegg

Trykkluft

Nytt baderom

PRIVAT

Nybygg, tilbygg og rehabilitering

Rørlegger Ole Sivertsen AS i Trondheim tar alle typer oppdrag innen rørleggerfaget, enten det er for privat, offentlig- eller næringsvirksomhet.

Vi har lang erfaring og gode referanser innen nybygg og tilbygg. Om det er snakk om en totalrehabilitering av f eks baderom eller sanitæranlegg, er også dette oppdrag vi har høy kompetanse på. Vi benytter dyktige samarbeidspartnere med lang erfaring innen snekker, mur, elektro og malerfaget, og står gjerne for koordinasjon og planlegging mellom de ulike fagområdene.