NÆRING

NÆRING

Nybygg og rehabilitering

Rørlegger Ole Sivertsen AS i Trondheim tar alle typer oppdrag innen rørleggerfaget, enten det er for privat, offentlig- eller næringsvirksomhet.

Vi har lang erfaring og gode referanser innen nybygg og tilbygg. Om det er snakk om en totalrehabilitering av f eks baderom eller sanitæranlegg, er også dette oppdrag vi har høy kompetanse på. Vi benytter dyktige samarbeidspartnere med lang erfaring innen snekker, mur, elektro og malerfaget, og står gjerne for koordinasjon og planlegging mellom de ulike fagområdene.

NÆRING

Sprinkleranlegg

Det finnes mange ulike former for brannsikringsanlegg. Installasjon av sprinkleranlegg er et godt alternativ. Rørlegger Ole Sivertsen AS har høy kompetanse og erfaring på denne type oppdrag. Vi står gjerne for alt fra installasjon til og kontroll og service på ditt sprinkleranlegg.

Vi installerer baderom av høyeste kvalitet, våre leverandører er blant annet:

NÆRING

Referanser

Etter mange år i bransjen har Ole Sivertsen AS opparbeidet seg lang erfaring med store og små prosjekter, hovedsakelig i Trondheim med omegn (Malvik, Klæbu, Melhus). Vi er stolte av alle våre utførte jobber og under har vi satt opp noen av våre ferskeste referanser.

Ferdigstilt

RANHEIM VESTRE

Pågående

NYE VALENTINLYST

Ferdigstilt

HAVSTAD TORG